Intervistë me Naumov: Linjat kreditore pa interes arritën të shpëtojnë me mijëra punonjës nga pushimet nga puna

26.12.2020

  •   Interesi në linjat e kreditit pa interes për kompanitë, tregëtarët dhe zejtarët nuk është ulur. Shumica në mesin e aplikantëve janë kompanitë në fushën e transportit dhe hotelierisë, të ndjekura nga aktivitetet e shërbimit.   „ Jemi të lumtur dhe mund të themi se në këto ko...

Njoftim për shtyp

17.12.2020

  •  BZHMV, 17.12.2020       Në lidhje me realizimin e procesit të paraqitjes së aplikacioneve për kredi në lidhje me linjën e kredive pa interes të Covid 3, ju njoftojmë se fluksi i pranimit është në nivel optimal.   Për shkak të interesimit  shumë të madh në 24 orët e para, e cila...

Të nderuar

16.12.2020

  •  Ju informojmë se për shkak të mbingarkesës së serverit, për shkak të numrit të madh të postave elektronike të dërguar në kreditiranjecovid3@mbdp.com.mk përgjigjet automatike në postat e juaja elektronike do të vonohen.   Që nga mesnata, ne po përballemi me një numër jashtëzakonisht t&eu...

Që nga mesnata e sotme do të dorëzohen aplikimet për kredi për Kovid 3

15.12.2020

  •  BZHMV, 15,12,2020 - Që nga mesnata e sotme do të fillon dorëzimi i aplikimeve për kredi pa interes me grand komponenta, Kovid 3, të cilën e realizon Banka për zhvillim e Maqedonis së Veriut.   Linja e tretë kreditore pa kamatë do të realizohet me përkrahje finansiare nga Bashkimi Europian sipas aktivitetit BEpërRezistenc...

Qeveria ka rritur kapitalin e Bankës për zhillim për të mbështetur më shumë sektorin privat

14.12.2020

  •  Shkup, 14.12.2020 - Në seancën e saj të 29-të  Qeveria mori vendim për rritjen e kapitalit  fillestar të Bankës për zhvillim të Maqedonis së Veriut  SHA Shkup për 3 milion euro. Qëllimi i rritjes së kapitalit të bankës është rritja e mbështetjes së sektoreve private, dhe posaç...