Вести

Инструкции за плаќање за кредитокорисниците на „Ковид1“

РБСМ, 14.01.2021

Развојна банка на Северна Македонија ги известува корисниците на бескаматен кредит од Посебниот кредитен фонд (ПКФ), „Ковид1“ дека инструкциите за плаќање се достапни на веб страницата на банката на следниот линк.