Вести

Почитувани,


Ве известуваме дека поради преоптовареност на серверот од големиот број на е-маил пораки упатени кон Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., автоматските одговори за вашите мејлови кои пристигнуваат најверојатно ќе бидат со задоцнување.

Од полноќ, се соочуваме со исклучително висок број на е-маил пораки испратени кон банката.

Просецот не е во прекин, но се одвива со бавна динамика поради што е потребно да се испроцесираат испратените е-маил пораки кон банката.

Се уште пристигнуваат кредитни барања кои се испратени од кредитобарателите во периодот од 00:01 до 00:30 часот и подоцна.

При приемот на е-маил пораката, се гледа и часот на испраќање на вашата е-маил порака.

Сите кои имате испратено повеќе од две идентични е-маил пораки (е-маил, па препратен ист е-маил), ве замолуваме да се воздржите од дополнително препраќање на истата е-маил порака повеќе од двапати.

РБСМ, 16.12.2020