Вести

Известување за завршување на Јавниот повик за втората бескаматна кредитна линија - КОВИД2


РБСМ-14.05.2020 

Почитувани,

 

Ве известуваме дека Јавниот повик за кредитната линија КОВИД2 заврши, заклучно со 13.05.2020 год., 00:00 часот!