Вести

Известување за завршување на Јавниот повик за првата бескаматна кредитна линија - ПКФ-КОВИД1


РБСМ-25.04.2020 

Почитувани,

 

Ве известуваме дека Јавниот повик за кредитната линија ПКФ-КОВИД1 заврши, заклучно со 24.04.2020 год., 00:00 часот!