Контакт

Ви благодариме за Вашиот интерес за РБСМ. Ве молиме контактирајте нè користејќи ги информациите подолу.

Развојна банка на Северна Македонија ад Скопје


ул. "Димитрие Чуповски" бр. 26

Скопје 1000, Р. Северна Македонија

Работно време: 08:00 - 16:00, понеделник - петок

Контакт телефони:
Централа: +389-2-3115-844; +389-2-3114-840
Факс: +389-2-3239-688

url: www.mbdp.com.mk

Сектор за кредитирање: локали: 115, 224, 123, 225, 204, 209
Сектор за осигурување: локали: 113, 217, 125, 127, 128
Правна служба: локали: 112, 223, 126

 

Државни празници во Република Северна  Македонија, 2020:

 • 1 јануари (среда), Нова Година
 • 7 јануари (вторник), Божиќ, Прв ден
 • 20 април (понеделник), Велигден, Втор ден
 • 1 мај (петок), Ден на трудот
 • 24 мај (недела), Св. Кирил и Методиј, Ден на сесловенските
  просветители
  - 25 мај (понеделник) е неработен ден
 • 24 мај (недела), Рамазан Бајрам, Прв ден
  - 25 мај (понеделник) е неработен ден
 • 2 август (недела), Ден на Републиката
  - 3 август (понеделник) е неработен ден
 • 8 септември (вторник), Ден на независноста
 • 11 октомври (недела), Ден на народното востание
  - 12 октомври (понеделник) е неработен ден
 • 23 октомври (петок), Ден на Македонската револуционерна борба
 • 8 декември (вторник), Св. Климент Охридски

Верски и етнички празници во РСМ, 2020

Контакт форма

Име и презиме
Трговско друштво
Седиште
Е-пошта
Прашањето е во врска со:
Порака
*Сите полиња се задолжителни