18.07.2005

18.07.2005

Сите посетители на веб-сајтот на МБПР ги информираме дека банката се пресели во нови простории на плоштад Слобода, во зградата на градежното претпријатие Илинден (први и втори спрат). Новата адреса на МБПР е ул.Вељко Влаховиќ, бр. 26, Скопје.