Ви благодариме за Вашиот интерес за РБСМ. Ве молиме контактирајте нè користејќи ги информациите подолу.

РБСМ АД СКОПЈЕ

бул. "Димитрие Чуповски" бр. 26
Скопје 1000 Р. Северна Македонија

Работно време: 08:00 - 16:00, понеделник - петок

Контакт телефони:
Централа: локали: 115, 224, 123
02/3115-844
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
url: www.mbdp.com.mk/

Кредитирање: локали 115, 224, 123, 225, 204, 209
Осигурување: локали 113, 217, 125, 127, 128
Правна служба: локали 112, 223, 126

Име и презиме
Трговско друштво
Седиште
Е-пошта
Прашањето е во врска со:
Порака
*Сите полиња се задолжителни