За МБПР

Слободен пристап до информации од јавен карактер


Развојна банка на Северна Македонија АД Скопје

адреса: ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 26,
1000 Скопје
Република Северна Македонија

телефон: 02/3115-844, 02/3114-840
факс: 02/3239-688
интернет страница: www.mbdp.com.mk 

Службено лице за посредување со информации од јавен карактер:
Весна Велјановска
електронска пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.                     1.
   
    Упатство за поведување на постапка за пристап до информации од јавен карактер
                    2.
   
    Листа на информации од јавен карактер
                    3.
   
    Обрасци
                    4.
   
    Надоместок за материјални трошоци за дадената информација

5.
   
    Годишни извештаи