Производи

Pyetjet e parashtruara shpesh

>>COVID-3 kredia

1. Si ta di a e ka pranuar BZHMV kërkesen time për kredi?
- Nëse pranoni një porosi automatike kthyese prej bankës,kjo do të thotë që posta e juaj elektronike është pranuar në Bankën për zhvillim.
Përmbajtja e porosis të cilën duhet ta merrni menjëherë pasi ti dërgoni dokumentet ne Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. vijon kështu:
Ky është mesazh automatike prej BZHMV me të cilën ju konfirmojme se e kemi pranuar Mesazhin tuaj.
Nëse kërkesa Juaj është e pakompletuar,ne do t`јu kontaktojmë gjatë procesit zyrtar të përpunimit  ”,
do të thotë që posta juaj elektronike është pranuar në bankë.


2. Si ta kontrolloj statusin e kërkesës time?
- Kërkesat për kredi që do të arrijnë do të përpunohen pas mbarimit të thirrjes publike, në rend kronologjik se si kanë arritur në parimin “i pari i ardhur, i pari i shërbyer” . 
Nëse  është aprovuar kërkesa e kredisë, do të kontaktoheni në postën Tuaj elektronike nga situata juaj aktuale, ose nëpërmjet telefonit nga shërbimet e bankës.
Nëse kërkesa për kredi refuzohet, për shkak të mos plotësimit të ndonjë prej kritereve, ju do të njoftoheni nëpërmjet postës elektronike për statusin tuaj aktuaj dhe arsyet do të deklarohen, dmth një kriter nga i cili nuk plotësoni.
Në këtë njoftim, ju mund të dërgoni një ankesë ose të kërkoni shpjegim shtesë dhe do t’ju ofrohet nga shërbimet.
Nëse fondet jane hargjuar para se të merret në konsideratë kërkesa juaj, ju nuk do të njoftoheni me postë elektronike, por banka do t’ju informojë se në çfarë kohe janë hargjuar fondet.

3. Të gjitha dokumentet i kam të kompletuara përveç Certifikatës për tatimet dhe kontributet prej DAP edhe pse e njejta ishte në kohë e rregulluar dhe e dorëzuar.
A ka ndonjë mënyrë që të njejtat të dorëzohen me qëllim të kompletimit të dokumentacionit të plotë?
- Nëse keni paraqitur kërkesë në DAP me kohë , së bashku me kërkesën për kredi në dokumentacion paraqitni  kërkesën e paraqitur në DAP. Kompletimi me Certifikatë prej DAP mund të bëhet në momentin kur referenti i kredisë do ta finalizon kontrollimin e kërkesës suaj.