Контакт

Ви благодариме за Вашиот интерес за МБПР. Ве молиме контактирајте нè користејќи ги информациите подолу.

Македонска банка за поддршка на развојот ад Скопје

ул. "Димитрие Чуповски" бр. 26
Скопје 1000, Р. Македонија

Работно време: 08:00 - 16:00, понеделник - петок

Контакт телефони:
Централа: +389-2-3115-844; +389-2-3114-840
Факс: +389-2-3239-688
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
url: www.mbdp.com.mk

Сектор за кредитирање: локали: 115, 224, 123, 225, 204, 209
Сектор за осигурување: локали: 113, 217, 125, 127, 128
Правна служба: локали: 112, 223, 126

 

Државни празници во Република Македонија, 2018:

 • 1 јануари (понеделник), Нова Година
 • 7 јануари (недела), Божиќ, Прв ден
  - 8 јануари (понеделник) е неработен ден
 • 9 април (понеделник), Велигден, Втор ден
 • 1 мај (вторник), Ден на трудот
 • 24 мај (четврток), Св. Кирил и Методиј, Ден на сесловенските
  просветители
 • 15 јуни (петок), Рамазан Бајрам, Прв ден
 • 2 август (четврток), Ден на Републиката
 • 8 септември (сабота), Ден на независноста
 • 11 октомври (четврток), Ден на народното востание
 • 23 октомври (вторник), Ден на Македонската револуционерна борба
 • 8 декември (сабота), Св. Климент Охридски

Верски и етнички празници во РМ, 2018

 

Државни празници во Република Македонија, 2019:

 • 1 јануари (вторник), Нова Година
 • 7 јануари (понеделник), Божиќ, Прв ден
 • 29 април (понеделник), Велигден, Втор ден
 • 1 мај (среда), Ден на трудот
 • 24 мај (петок), Св. Кирил и Методиј, Ден на сесловенските
  просветители
 • 4 јуни (вторник), Рамазан Бајрам, Прв ден
 • 2 август (петок), Ден на Републиката
 • 8 септември (недела), Ден на независноста
  - 9 септември (понеделник) е неработен ден
 • 11 октомври (петок), Ден на народното востание
 • 23 октомври (среда), Ден на Македонската револуционерна борба
 • 8 декември (недела), Св. Климент Охридски
  - 9 декември (понеделник) е неработен ден

Верски и етнички празници во РМ, 2019

Име и презиме
Трговско друштво
Седиште
Е-пошта
Прашањето е во врска со:
Порака
*Сите полиња се задолжителни