Контакт

Ju faleminderojmë për interesin e Juaj për BZHMV. Ju lutemi na kontaktoni duke i shfrytëzuar informatat më poshtë.

Banka për zhvillim e Maqedonisë së veriut SHA Shkup

rr. “Dimitrie Çupovski” nr.26
Shkup 1000, Republika e Maqedonisë së Veriut

Orari I punës: 08:00 - 16:00, e hënë - e premte

MBDP phones:
Operator: +389-2-3115-844; +389-2-3114-840
Fax: +389-2-3239-688
e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
url: www.mbdp.com.mk

Sektori për kreditim: lokale: 115, 224, 123, 225, 204, 209
Sektori për sigurim: lokale: 113, 217, 125, 127, 128
Shërbimi juridik: lokale: 112, 223, 126

 

Festat shtetërore në Republikën e Maqedonisë së Veriut, 2019:

 • 1 janari (e martë), Viti i Ri
 • 7 janari (e hënë), Krishtilindje, Dita e parë
 • 29 pril (e hënë), Pashkë, Dita e dytë
 • 1 maj (e mërkurë), Dita e punës
 • 24 maj (e premte), Sh. Kirili dhe Metodi, Dita e iluministëve mbarësllovenë
 • 4 qershor (e martë), Ramazan Bajrami, Dita e parë
 • 2 gusht (e premte), Dita e Republikës
 • 8 shtatori (e diel), Dita e pavarësisë
  - 9 shtatori (e hënë) është ditë jopune
 • 11 tetori (e premte),Dita e kryengritjes popullore
 • 23 tetori (e mërkurë), Dita e luftës revolucionare të Maqedonisë
 • 8 dhjetori (e diel), Sh. Klimenti i Ohrit
  - 9 dhjetori (e hënë) është ditë jopune

Festat fetare dhe etnike në RMV, 2019

Emri dhe mbriemri
Shoqatë tregtare
Selia
E-posta
Pyetja është në lidhje me:
Porosia
*Të gjitha fushat janë të obligueshme